Du kan också läsa nyhetsbrevet på nätet » www.holmbomco.com/fredagsfrallan/fredagsfrallan136.html
Vem vill bli polis?
FREDAG 21 FEBRUARI KL 07-08 PÅ HITZ-FM 97,8 SOMMENBYGD

Många söker - få kommer in. Intresset för att bli polis har kanske aldrig varit större. Gäster i FREDAGSFRALLAN den här veckan är Sandra Berg och Pontus Unger. De pluggar båda två på den Förberedande Polisutbildningen på Sommenbygdens Folkhögskola. Här "drillas" studenterna i bl.a. konflikthantering, polisetik, sociologi, rättspsykologi, pistolskytte och sjukvårdslära för att vara så väl förberedda som möjligt inför intagningsproven till Polishögskolan. Det lär bli ett samtal om vad som driver en till att vilja bli polis. Många gånger kanske ett av samhällets svåraste yrken. Säkert kommer vi prata en hel del om rätt och fel och möjligheten att göra skillnad. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

 

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

 

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 21 februari.

 

Lyssna direkt på nätet

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio kan du lyssna live.
Här»

FREDAGSFRALLAN
som podcast

Nu finns den morgontidiga radiotalkshowen som podcast..
Här»

Gilla FREDAGSFRALLAN
på Facebook

Gilla oss på Faccebook. Här kan du också lämna kommentarer, tips på gäster och önska musik.
Kolla in själv»

Vår egen "utrikeskorre"

Du hör honom då och då i FREDAGSFRALLAN men du har väl inte missat att du kan läsa honom jämt i hans blogg. Anders Jacobsson spanar åt oss från den stora världen i Mjölby. Både om de stora och de små händelserna. Som sagt, kolla också in Anders blogg»

Ny bok av Jan Holmbom

Samtal pågår - en bok fylld med samtal. Ibland i bild, alltid i text..
Läs mer här»
Nyhetsbrevet FREDAGSFRALLAN ges ut av
Holmbom&Co - en del av Linnefors Information AB.

Kontakt jho@linnefors.se Tfn +46(0)7052-573 80